Да се събудиш късно сутрин.

Все повече хора, когато отварят очи сутрин, виждат заобикалящия ги свят по съвсем различен начин. Техният свят се е променил благодарение на интелектуалните им възможности и натурални инстинкти, такива, които са се задействали благодарение на логически синтез на самостоятелно придобити разновидни информации.

От другата страна са хората, които избират лесното, това, което им е показвано по световните водещи масмедии, от фарма, оръжейната и петро-индустриите, от световното банкиране, от подразделенията на Обединените нации (АКА Рокфелер), от политическите елити, от безброй социални и неправителствени структури, те са нагаждачите от обора на овчелюдието.

Само до преди няколко години, почти нямаше българи, които да ги интересува света зад мъгливата завеса на мехура, в който живееха. Под това разбирайте доброволно приемане на чуждестранни англосаксонски ценности, които са несходни с българската култура. Същата под прицел, изкарвана за проблем номер едно.

Някой беше казал нещо от рода на: „Да си глупак в информационната епоха е личен избор.“

Да се върна на тези открили “bug” в системата. Това, което видяха набиращите логика, беше планът на тлъстите индустрии, които са настъпили обикновения човек, докато международните им клонове го изстискват като мокри ризи. В това влизат сериозни теми, като удара върху здравеопазването, отравяне, отслабване на човешките маси чрез хранителната комерсиална верига.

Масовото манипулиране чрез телевизия, кино, музика, интернет и др.

Масови програми за промяна на народните култури и традиции, и забързано разреждане на населенията.

Комерсиализация на водата и нейното отравяне.

Образователната система като машина за създаване на нискоинтелигентни индивиди-човешки черупки.

Програми за разрушаване на европейските семейства, за създаване и привилегироване на малцинствени групи, за прокарване чужди ценности.

Пренасочване, изкривяване, преувеличаване на реални информации – под зоркия контрол на определени служби за сигурност.

Промяна на исторически събития с цел подхранване на определени корпоративни и човешки вип-групи.

Неконтролирани електрически полета нарушаващи здравословното състояние на хората дори в домовете им.

До всичко това може да се включат още много, много теми от голямата „червена книга на конспирацията“, с която се удря в главата всеки негоден за обора на покорните хора-роботи.

Хората разбрали живота, хората намерили пътеката в мъглата, частично се опитват да се съпротивляват самосъхранявайки се. Към тази борба може да се изброят някои методи на съпротива.

Въпреки че в България е много трудно да се знае с точност, какво е реално съдържанието на всички продукти, поради известни ни измамнически въртележки на държавно ниво, все пак доста вече четат съставките и избягват най-известните им вредители като:

мононатриев глутамат, известен е в други страни като MSG, често се изписва като овкусител Е621, или вкусов подобрител. Намира се в подправки, сладки изделия и общо взето го слагат във всичко, за да подобрят вкуса. За по-лесно много хора дори избягват да употребяват почти всичките Е-та, примерно като аспартам Е951.
генномодифицирани съставки, или най-известни като ГМО. Регламента е да се използва думата модифицирано, а след нея какво е, примерно царевично нишесте..
Колко ли вече са прекратили консумацията на Кока Кола, Макдоналдс и KFC, и гледат да купуват винаги биопродукти? Някои вече купуват плодове и зеленчуци само отговарящи на актуалния сезон в страната.

Избягват се и токсичните козметични продукти. Някои хора търсят био алтернативи на същите. Вредните, съдържащи парабени, които се разпознават лесно, тъй като всичките думи в етикетите завършват на …парабен, също са в черната листа на хората с инстинкт за самосъхранение. Петролните съставки като вазелин, парафин и минерално масло, всичките може да ги добавим в тази листа.

Някои вече тотално са спрели да гледат дори телевизия, а които понякога го правят виждат манипулативните послания дори във филмите. Примерно, вече е известно на всеки, че в американските филми (водещата кино индустрия) и игри „лошите“ почти винаги са враговете на американските власти: руснаци, германци, араби и т.н.

Все повече хора избягват водещите масмедии, предпочитат да гледат такива, които представят другите гледни точки и следователно да си правят изводи.

Започват да се осъзнават и по-младите вече, че интернет и игрите трябва да бъдат ползвани разумно, а не да запълват повечето от времето им.

Много вече с право търсят и пасти за зъби без флуорид, натриев лаурет и лаурил сулфат, триклозан, пропиленгликол, подсладители, оцветители и др.

Хората започват да виждат важността и значението да опазват и разпространяват традиции и култура, история. Предпочитат да четат независими исторически изследвания и да не вярват сляпо на зависими от чужди финансирания издателства и автори, НПО.

Много хора вече виждат лек в хомеопатията и билките вместо фармацевтичните наркотични притъпители на симптомите, на болестите.

Малко могат да си позволят в България закупуването на достатъчно количество метри и филтри за мръсно електричество, за изолация на безжичната радиация и др., но пък хората минимизират шока като спират електроуредите от контактите, когато не са употребявани. Просто търсят алтернативите, примерно: вечер спират или пускат в режим на полет смартфоните си, други ги оставят с изключен wifi извън спалнята стая и т.н. Повече за това как да се предпазите тук.

Все още не е много разпространено поради простата причина, че се използват за много продукти, но смятам, че има и хора, които малко по малко започват да спират употребата на продукти от пластмасови бутилки. Дори минералните води също не всички са третирани подобаващо, за да бъдат здравословни за потребителите.

Може да е много трудно, и дори почти невъзможно човек да живее здравословно в съвременната ни „цивилизация“, но минимизирането на вредите винаги отпушва съзнанието за повече, което в крайна сметка е като всичко ново – въпрос да започне човек, а после променяме заобикалящото ни.

Anony, 1.1.

10 коментара към “Да се събудиш късно сутрин.”

  1. Just want to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply great and i could assume you’re an expert
    on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with
    forthcoming post. Thanks a million and please keep up the
    gratifying work.

    Харесвам

  2. First off I would like to say wonderful blog! I had a quick question that I’d
    like to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center
    yourself and clear your head before writing. I’ve had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out.
    I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10
    to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?

    Kudos!

    Харесвам

  3. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to
    assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you
    access consistently fast.

    Харесвам

  4. Hello There. I found your weblog the usage of msn. This is a
    really well written article. I’ll make sure to
    bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the
    post. I will certainly return.

    Харесвам

  5. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However
    I am experiencing difficulties with your RSS. I don’t know why I
    cannot subscribe to it. Is there anybody else getting
    the same RSS problems? Anybody who knows the solution can you kindly
    respond? Thanks!!

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.