Излязоха документи, които доказват, че ЦРУ са създателите на ISIS

Бяха пуснати три документа, които категорично показват, че старши шпионин на ЦРУ е участвал в създаването на ISIS и Ал-Кайда.

Шпионинът дори се похвали за това на публичната си страница “LinkedIn”, заявявайки, че е отговорен за “изпълнението на една от най-успешните операции за борба с тероризма на агенцията, докато ръководи база на ЦРУ в извънредно опасна среда с висока стресова зона “. Близкият изток е плодородна почва за конспиративни теории, а тази, която се разраства до високи висоти в наши дни, казва, че САЩ са създали Ислямска Държава. Но докато САЩ може би са помогнали на ISIS в настъпващите си дни с прикрити доставки на оръжия и финансиране от ЦРУ (пряко или непряко, чрез водещи политически семейства в Турция), единствената нация, която най-много отговаря за итерация след итерация на “терористични организации” е Саудитска Арабия, които пък от своя страна “създадоха” не само ислямската държава, а Ал Кайда, ал-Нура и много други сунитски джахадистки групи в Тайланд, Филипините, Индонезия, Индия и Пакистан.

САЩ знаят много добре за това, разбира се, и са предоставили материална подкрепа на някои от тях в далечното минало, например на талибаните във войната срещу Русия.  Онези, които отхвърлят пряката връзка между САЩ и ислямската държава, вместо това задават напълно логичен въпрос: защо САЩ биха позволили на държава, управлявана от монарси с тъмни чувства, да избяга от отговорност за нападението на САЩ на 11 септември, като финансира Ал Кайда в Ирак (група, която уби няколко хиляди американски войници), а сега и ислямската държава? Два отговора: за предпочитане са маслените, старомодни саудитски крале пред ислямските чудовища, които биха ги заменили при промяна на режима, а семейството на Буш / Carlyle Group би предпочело да не убива гъската, която снася златното яйце.

Благодарение на възкресението на “J Pierpont Morgan” тези съмнения и въпроси вече не са на дневен ред. Те всъщност са ирелевантни. Защото Дж. Пиърпонт Морган, очевидно преживяващ подобна на Скрудж трансформация, е видял светлината. Вчера той постави два публични източника, които категорично показват, че Висш ЦРУ шпионин – основна фигура в операции от Южна Америка до Близкия изток – лобира пред американското правителство да унищожи Ирак и официално да създаде независим “Sunnistan” от името на сунитски терорист.

Старши шпионин на ЦРУ се превърна в консултант, нает от сунитския иракски бунтовник, за да унищожи Ирак, да създаде официален сунит-джихад-истант pic.twitter.com/EQasbBp4kB

– Дж. Пиърпонт Морган (@pierpont_morgan) 17 декември 2015 г.

Този терорист се присъединил към иракското въстание през 2004 г. под знамето на “Ал Кайда” в Ирак и от ЦРУ и ЦЕНТКОМ получил стотици милиони долари, за да се присъедини към коалицията, ръководена от САЩ, в известния “Сюрж”. “Abdalrazzaq Hatem al-Sulayman”, този самопровъзгласил се принц е станал ръководител на 4-милионно (най-вече сунитско) племе в Анбар и е живял като милионер с парите на американските данъкоплатци – и това е, докато Обама обявява пред медиите изразите за смърт на Ал Кайда и АКИ.  Кабинета на Обама са обсипвали в същото време “Негово високопреосвещенство” и децата му, със супер возила на “Bugatti“, апартаменти в Лондон, множество мобилни телефони на “Vertu”(един такъв телефон струва около 5000 евро /Виж тук) и обкръжение от роби. Този фалшив принц създаден от ЦРУ, е направил това, което всеки добър татко би направил: През 2013 г. създава бунтовете, наречени “The Anbar Tribes Revolutionary Council” на Сунити монарси и отделни лица в рамките на ССЗ. Целта: да унищожи Багдад и да възстанови сунитите на власт в Ирак. Съюзниците му: Баатът и ИСИС.

В края на 2014 г. Сюлейман се свързва с Джонатан Грийнхил, “бивш” старши офицер по операции в ЦРУ, който създава “магазин” в DC като лобист. Има смисъл. ЦРУ шпионин от началото на 80-те години на миналия век, вероятно живеещ под ръководството на не-официален представител, се прибира в лобито на Конгреса. Всъщност  Сюлейман, е стоял зад гърба именно на г-н Грийнхил.В страницата си на LinkedIn, г-н Грийнхил казва, че “концептуализирал и изпълнил една от най-успешните операции за борба с тероризма на агенцията, докато ръководи база на ЦРУ в изключително опасна среда с висока стресова зона.” Г-н Грийнхил е изиграл роля в набирането на стотици милиони долари за членовете на бунтовниците на Ай Ирак като Сюлейман.

Вече е ясно, че г-н Грийнхил е един от най-важните шпиони в ЦРУ, който е изиграл важна роля в Близкия изток (вероятно в Ирак) и определено е бил първа ръка като лобист в Сената на САЩ към интересите на Сюлейман.  А Сюлейман го е държал, за да “създаде автономен сунитски регион в Ирак или независима сунитска държава”. С други думи, да унищожи Ирак като формално създаде сунитско-джихади-тан . Или безопасна зона за сунитски терористи. Или какво всъщност е, халифат. Наскоро беше написано във “Вашингтон пост”, че много шиитски иракчани знаят, че САЩ са създали ислямската държава, за да унищожат Ирак. Теорията за конспирацията става факт на конспирация. Това няма да бъде казано в пропагандата с която обсипват зрителите си западните корумпирани масмедии. В България и двете национални телевизии се финансират от едно и същото място. Така, че имате шоу, забавления, фалшиви новини и деморализация на обществото от екрана. Достатъчно е нали? Демонкрация.

Петър Симеонов

Източниктук

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.