Ново изследване: инокулираните за ковид-19 имат 885% по-голям шанс да умрат ако се разболеят

ANONYMOUS BULGARIA / юли 8, 2021

Понастоящем „варианта Делта“ на ковид-19 е широко разпространен в Обединеното кралство, според официалните данни, публикувани от Public Health England (PHE) в опит да се оправдае продължаването на драконовските ограничения върху живота на британците.

Въпреки това от данните, които показват от PHE, се вижда, че инжектираните с две дози имат 885% по-голям шанс да умрат от ковид-19, отколкото хората, които не са били инокулирани.

Докладът, който можете да видите тук, показва, че между 1 февруари 2021 г. и 21 юни 2021 г. са потвърдени общо 92 029 случая на варианта Делта. От тях 58,4% са хора, които не са били инокулирани, общо 53 822. Още 7,8% са хората, които са получили и двете дози, общо 7 235. Още 14,9% са хората, които са получили една доза най-малко три седмици преди да им покаже теста положително за този „вариант“, общо 13 715. И още 6,78% са хората, които са получили една доза по-малко от три седмици преди теста да покаже положителен, общо 6242.

Съгласно горната таблица, взета от доклада на PHE, можем да видим, че броят на положителните случаи на „варианта Делта“ при хора, които не са ваксинирани, надхвърля броя на положителните случаи на същия вариант при хора, които са напълно „ваксинирани“, с около 7,4 до 1. Тази разлика вероятно ви създава впечатлението, че препаратите за ковид-19 работят фантастично, нали? Е, не се вълнувайте прекалено, защото, ако вземем броя на хората, които са имали поне една доза – 27 192, можем да видим, че броят на хората, които не са инокулирани, които са имали положителен тест за варианта Делта, надхвърля броя на хората, които са получили поне една доза с около 1,97 до 1.

Сега не изглеждат толкова фантастични, нали?

Но как тези предполагаеми потвърдени случаи, на предполагаемия вариант, се превръщат в хоспитализации? Е, за щастие PHE ни го казват в рамките на своя доклад.

Според горната таблица можем да видим, че от 53 822 потвърдени случая на варианта Делта при неваксинирани хора, 831 са предоставени на спешна помощ, което е довело до стационарно приемане през нощта. Това представлява 1,54% от потвърдените случаи при неваксинирани хора.

Въпреки това, от 7 235 потвърдени случая при хора, които са напълно „ваксинирани“, 190 са дадени на спешна помощ, което е довело до стационарно приемане през нощта. Това представлява 2,6% от потвърдените случаи при хора, които са напълно „ваксинирани“.

Тези данни ни показват, че хората, които са приели две дози „ваксина“ за ковид-19, имат 70,1% по-голям шанс да бъдат хоспитализирани с предполагаемия вариант, отколкото хората, които са неваксинирани.

Нито една от ваксините за ковид-19 не е доказано, че предотвратява инфекцията или разпространението на предполагаемия вирус. Вместо това представят официално, че препаратите намаляват риска от хоспитализация и смърт. Лъжа, разбира се!

Според горната таблица можем да видим, че от 53 822 потвърдени случая на „варианта Делта“ при хора, които не са инокулирани, 44 са починалите. Това представлява 0,07% от потвърдените случаи на хората, които не са „ваксинирани“.

Въпреки това, от 7 235 потвърдени случая на варианта при хора, които са получили и двете дози и следователно са били напълно „ваксинирани“, 50 са починали. Това представлява 0,69% от потвърдените случаи при хора, които са напълно „имунизирани“ за ковид-19.

Тези данни, които отново са публикувани от PHE, ни показват, че хората, които са получили две дози, имат 885,7% по-голям шанс да умрат поради варианта Делта на ковид, отколкото хората, които не са „ваксинирани“.

Това определено не е това, което ни казват, че правят „ваксините за ковид-19“. Това ли е доказателството за завишаването на антителата?

Един старши изследовател в Лабораторията за компютърни науки и изкуствен интелект на Масачузетския технологичен институт – Стефани Сенеф казва, че в предишните опити за коронавирусни ваксини често същите са водили до засилени белодробни заболявания сред лабораторни животни. Това накарало изследователите през 2012 г. да посъветват учените да действат „с повишено внимание“ за всякакви човешки ваксини срещу коронавирус, които биха могли да доведат до такива засилени белодробни заболявания.

Сенеф казва, че изследванията показват, че коронавирусните ваксини променят начините, по които имунната система реагира на инфекцията и могат да активират други инфекции във ваксинираното лице.

„… подозирам, че масовите ваксинационни кампании могат да ускорят скоростта, с която ваксиноустойчивите мутантни щамове стават доминиращи сред всички щамове на SARS-CoV-2.“

Като се има предвид факта, че 45 милиона души в Обединеното кралство са приели една доза „ваксина“, изглежда, че се намираме в адски зимна криза.

Източник: dailyexpose.co.uk


Използвани връзки:

  1. Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus (https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421)
  2. SARS-CoV-2 variants of cocern and variants under investigation in England (https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf)
  3. Fully vaccinated people have a 885% higher chance of death due to Covid-19 than people who are unvaccinated according to official data (https://dailyexpose.co.uk/2021/07/03/fully-vaccinated-people-have-a-885-higher-chance-of-death-due-to-covid-19-than-people-who-are-unvaccinated-according-to-official-data/?fbclid=IwAR3aenzs6UEC0asSkm83c7tyKiEtqYuAtmUAjQg9mCjKWBoSRes-yP_XroY)

3 коментара към “Ново изследване: инокулираните за ковид-19 имат 885% по-голям шанс да умрат ако се разболеят”

  1. Инокулиране според речника в Уикипедия е вкарване в организма на опитни животни на заразен материал. При ваксинирането на хора срещу Covid-19 в момента: 1. Ние не сме опитни животни.
    2. НЕ СЕ вкарва заразен материал ! Векторната Astra zeneca беше спряна и се използват други ваксини, които НЕ ВКАРВАТ ЗАРАЗЕН МАТЕРИАЛ !!!!!
    Неправилното използване на думата буди недоверие към целия материал !!!

    Харесвам

  2. ВЪЗРАСТТА НЕ Е ПОРОК НИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! – НАЛИ ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО НИ РАЗДЕЛЯТ НА ГРУПИ, ЗА ДА НИ ВЛАДЕЯТ СА НАЙ-ВЪЗРАСТНИТЕ НА ЗЕМЯТА?!

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.