Д-р Неверс Мумба, вице-президента на Замбия за „ваксините“

Замбия не трябва да инжектира никаква ваксина в нито едно тяло на гражданин на Замбия преди да бъде извършена усърдна проверка и валидиране на тази ваксина. Нито една ваксина не трябва да се поставя на нито един гражданин на Замбия.

Ние трябва да декларираме, че ваксината е безопасна и докато не е научно доказано, че тя е безопасна, не от американците, както казах, не от руснаците, не от европейците, а декларирано от нашите собствени учени и всички наши лекари. Чух някой да казва „откъде ще намерим учени и лекари?“ Е, ако не можете да проверите с вашите собствени хора, какво ви е дадено, тогава ви предлагам да не се включвате в неща направени от другите, защото тогава можем да бъдем отровени и да умрем като глупаци!

Както каза Мартин Лутър Кинг-младши: „ако сме невежи и не можем да проверим, какво ядем и инжектираме в телата си, и поглъщаме с телата си, тогава мисля, че нямаме суверенитет и не сме държава.“

Сега ни наричат „бананова република“, но вярвам, че имаме едни от най-образованите учени и лекари, на които можем да се доверим да анализират състава на тази ваксина, и да се гарантира, че тя е правилна и подходяща за нашите хора. Може да сме бедни, но не сме глупави!

Откъде значете, че инжекцията, която беше поставена на президента Байден е същата ваксина, която ще дойде тук? Не сте я проверили, когато му я сложиха. Не сте сравнили тази ваксина с ваксината, която приемате вие. Може да гледате CNN и да ви казват, че президента Байден взе дозата, но сигурни ли сте? Наистина ли го видяхте? Получихте ли капка, която да анализирате, че е същата, която ще влезе в африканските тела? Мисля че трябва да бъдем по-отговорни! Нашето спасение, извън помощта на Бог, са отговорните правителства на африканския континент.

Корумпираните правителства, тези които само гледат как да получат пари от Запада, са на път да убият техните хора като глупаци!

Ще умрем като глупаци ако имаме правителства, които са корумпирани и само чакат интернационалната общност да им даде пари. Никога не бива да приемаме нещата, които идват при нас без да сме ги проверили самите ние! Така че няма да разисквам своите резерви относно привилегированата информация, която имаме относно предстоящата ваксина. Мисля че ще го оставя настрани и няма да се занимавам с него. Ще кажа само, че не бих го инжектирал в тялото си, телата на децата ми, на тези които обичам и на всички замбийци.

Позицията ни може да се промени само ако установим сами, че ваксината е безопасна!

Д-р Неверс Мумба е много уважаван и много почитан жител на Замбия. Той е смел и всеотдаен лидер на целите, визията и страстта към нацията. Носи няколко измерения на живота като баща, лидер на църквата и общността, старши пастор, бивш вицепрезидент на Република Замбия, филантроп и президент на "Движението за многопартийна демокрация". Той е кандидат за президент от 2021 г., съпруг, баща и лидер, който е роден да докосне и промени живота на хората. Повече за него на сайта му.

Д-р Неверс Мумба,
Източници: видео на речта, същото видео в Youtube (сваляйте ги преди да бъдат цензурирани)

АNONYMOUS BULGARIA

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.