Виновен ли е Бил Гейтс за престъпления срещу човечеството

500 000 искат разследване на Бил Гейтс за престъпления срещу човечеството

Робърт Кенеди – младши е в първите редици на обвинителите

Петиция за разследване на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс за „престъпления срещу човечеството“ и „медицинска злоупотреба“ събра близо 500 000 подписа от заинтересовани граждани. Петицията е на сайта на Белия дом от 10 април. Само 100 000 са достатъчни, за да се получи официален отговор от Белия дом, който се очаква след 10-и май.


Петицията „Ние, хората“ моли настоятелно федералното правителство на САЩ да призове Конгреса да разследва фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. В документа се казва, че „Конгресът и всички други ръководни органи трябва да са нащрек и да работят упорито, докато не приключи задълбочено и публично разследване“.

Петицията, създадена на 10 април, достигна прага от 100 000 подписа в рамките на дни. През последната седмица на април документът стана една от най-популярните петиции на сайта. Както обяснява уебсайтът на Белия дом платформата за петиции дава възможност на всеки американски гражданин „да стане инициатор на промяната“. Ако която и да било петиция получи 100 000 подписа за 30 дни, Белият дом е длъжен да предприеме действия за разследване на съответния казус и да излезе със становище и отговор по него.

Един от най-ярките обвинители на Гейтс е Роберт Ф. Кенеди-младши, племенник на бившия президент Джон Ф. Кенеди. Той почти всеки ден пуска остри постове в Инстаграм, в които критикува Гейтс за „месианското му убеждение, че е предопределен да спаси света с технологии“.

„Ваксините, за Бил Гейтс, са стратегическа филантропия, която захранва многобройните му предприятия, свързани с ваксини (включително амбицията на Microsoft да контролира глобално предприятие за идентификатор на ваксините) и му предоставя диктаторски контрол върху глобалната здравна политика – върха на корпоративния неоимпериализъм“ – написа Кенеди младши миналата седмица.

„Обсебването на Гейтс с ваксините изглежда подхранвано от месианското убеждение, че той е предназначен да спасява света с технологии и богоподобна готовност да експериментира с живота на група хора.“

„Репортер на New York Times ме попита вчера за „теорията на конспирацията“, че Бил Гейтс разработва инжекционен чип за съхранение на записи за ваксина. Ето фактите:
Бил и Мелинда чрез GatesFoundation инвестираха повече от 21 милиона долара за усъвършенстване на „технология за микроигли“, която вгражда под кожата ваксинационен запис, видим чрез инфрачервена светлина, който може да бъде прочетен дори чрез простите технологии на обикновените смартфони. Технологията ще позволи на здравните служители да сканират гражданите на САЩ, за да открият съответствието им с ваксината.
Изследване, финансирано от Фондация Бил и Мелинда Гейтс и публикувано през декември 2019 г. от изследователи от MIT, Института по химия на Китайската академия на науките и финансираната от Гейтс лаборатория за интелектуални предприятия в Bellevue, WA, описва как „инфрачервени квантови точки „ще бъдат имплантирани под кожата заедно с ваксина, за да кодират информация за „децентрализирано съхранение на данни и био-сензорство “. Технологията на Гейтс използва механизъм за татуировки за инжектиране на невидими наночастици подкожно. Изследователите на Гейтс сега тестват импланта с ваксина срещу вируса COVID-19.
…В момента Гейтс прави множество инвестиции за разработване на различни версии, включително безвъзмездни средства на Vaxxas Pty Ltd, Micron Biomedical Inc, Georgia Institute of Technology и Vaxess Technologies Inc.
Призовавам ви да се свържете с Бил Гейтс в неговата социална медия. Внимателно обяснете, че маркирането и проследяването на хората може да се хареса на правителствените му приятели в тоталитарен Китай, но тези дейности не са в съответствие с американските ценности и традиции.“

Петицията за разследване на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс може да бъде разгледана и подписана тук.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.