Как да прекрачим прага за напускане на заробващата система

Една много интересна тема сме на път за заформим в тази статия. Предполагам всички читатели на TT-K са запознати с начините за манипулиране от системата. Всички теми в сайта са с цел да погледнете отвъд илюзорната картинка представяна ни за света, такъв какъвто ни се описва във филми, медии и манипулиращите страни на една държава. Нека се замислим кой има повече власт! Опитвам се да намекна, че хората подлежащи на манипулация са милиони, но достигне ли се до тяхното т.нар. събуждане, всички манипулатори, който ги контролират няма да имат шанс срещу настъпващата от милиони тълпа.

Истината е много трудна за разбиране и почти всеки ден има доста объркани хора, които оспорват доказателствата за истината. Истината е просто такава, че не всеки иска да я осмисли или просто е попаднал в клетката на робството и не иска да излезе от нея. Времето на хората е толкова заето от работа и робски труд за безстойностни хартийки, които имат основна роля в живота на всеки един човек. Времето на човек е доста важно и за това манипулаторите го съкращават максимално за да може умът на даден човек да е насочен само към безстойностните хартийки и да остане по-малко време за осмисляне на реалния свят около тях самите и какво всъщност пропускат от живота. Всеки един от нас се е сблъсквал с хора едва ли не на прага на нервна криза и опитващи се за изливат цялата си събрана злоба и гняв срещу другите човешки същества (нека тези роби ги наречем манипулирани роби /МР/). Тези МР са обгърнати от сивото ежедневие и вече едва ли ще могат да излязат то т.нар. система – те са погубени в безкрая на настоящето. Нужно е понякога да се седне и да се прочете точната книга и да се осмисли начина на действие на системата, но това е целта на манипулаторите – да има по-малко време за тези неща или по-точно да се търси истината сред всички лъжи. За да се търси истината човек трябва първо да открие истинското си Аз и да го проучи, да си направи сметка за действията, които е извършил, да се отрече от лъжите, в които е вярвал до сега и да започне на чисто с всичко следващо, защото истината наистина има безкрайни отклонения. Човешкият ум има възможност за развитие, но за съжаление е подтискан от манипулаторите.

Това, което наричаме паранормално и виждаме във филмите местене на предмети от разстояние, четене на мисли, поглед напред във времето и т.н. са нормални неща за развития мозък, но в действителност тези филми не случайно ни се описват като „фантастика“ или по-точно неща, които са измислица. В книгата на Оруел „1984“ за времето си е изглеждала доста голяма фантастика, но при един прочит може да се направи една съпоставка в сегашно време. Когато човек открие истинското си Аз вече започва да вижда света под съвсем различен начин. Човек трябва да умее да разчита доброто от злото, защото в съвременния човек тези неща са доста объркани. Човек трябва да намери перфектни синхрон в себе си и сам ще намира пътят към изхода от робската система. Всеки би казал, че говорим хората да странят от Фейсбук, защото той е част от следенето на хората и отнемането на лична информация – кой къде е бил, какво е правил, къде е вечерял и т.н., а в същото време нашата страница се намира именно там… Там е, за да привлече вниманието на тези хора, които се опитват да намерят пътя за освобождаване от системата. За този период от създаването TT-K на няколко пъти беше подложен на атаки от хакери и не се знае до колко време ще съществува, защото всеки ден може да е последен и всичката тази информация може да изчезне. Цензурата все повече надделява в социалната мрежа и след време ще може да се споделя само неща, които само ще заробват човек още повече. Човек трябва да освободи съзнанието си и да вникне в смисъла на всичко споделено. Човек е една светлина в безкрайното пространство и сам по себеси притежава силата да побеждава системата, но някои неща трябва да бъдат премахнати от пътя за реализацията на тази сила. Разединението е една от основните наложени от манипулаторите система за да контролират масата хора и да не губят контрол над нещата. Един основен разединител (някои вярващи не биха повярвали) – това е религията! Религията е наложена като разединител на народите за по-лесен контрол на масите. Следват разединението богати и бедни. Богатите хора по-малко биха искали да напуснат тази система да бъдат роби, защото те, чрез финансовото си състояние, на практика получават това, което искат и това ги устройва. Финансите или хартийките без реална стойност са окупатори на човешкото съзнание и обсебват хората за все повече и повече от тях докато в един момент не осъзнаят, че състоянието им не може да ги направи безсмъртни. Това е една кратка статия за прекрачването на прага на робската система. Съветите на TT-K са:

• намалете гледането на телевизия и се отдайте на проучването и същността на вашето съществуване

• преоткрийте себеси и се опитвайте да се откъсвате от робската система чрез изследване на фактите за истината

• използвайте колкото може по-малко нещата, на които пише „Smart“ (например смартфон или смарт телевизор), защото е почти сигурно, че се наблюдават и следят личните данни

• обединявайте се, а не се разединявайте, защото това е нещото от което се плаши робската система

• уважавайте другите хора, макар и да са невежи в действителността. Опитайте се да ги насочите в правилната посока, и не забравяйте, че всеки един от нас е бил невеж в началото преди да усети силата на истината за реалността прикривана от Манипулаторите.

• опитайте да сте самостоятелни без да се повлиявате от невежите. Не допускайте невежите да ви объркват И не забравяйте, че силата е в обединението, това ще сгромоляса манипулаторите и тяхната система от лъжи. Бъдете осведомени и си подбирайте правилните източници на информация. Отделяйте време за прочит на подходящата литература за изход от системата на манипулаторите – те ви чакат там на щанда да бъдат прочетени и разбрани. Всеки един притежава силата като победител и дори като лидер, просто трябва да я преоткрие и да поведе своето съзнание във войната за реалната истина – войната за своята свобода!

Автор: Warrior of Truth

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.