Технологията Кеше – голямата тайна или енергийна революция


Mehran Tavakoli Keshe 

От пет години се опитваме да следим тази тема и се оказва, че тя е най-голямата тайна в момента на планетата. По-голяма от войните в Либия, Сирия и Украйна, по-голяма от най-новите секретни оръжия на Русия и Китай, по-голяма от офшорките и цените на газа и нефта…

Може би именно заради това всякаква информация за нея е трудно достъпна или убивана в зародиш. За какво става дума…

Преди няколко години стана ясно, че така наречената „Технология Кеше“ /от името на Фондацията Кеше, създадена от Мехран Тавалоки Кеше, белгиец от ирански произход и откривател на технологията, която може да промени света/ не е фикция и че светът може да се промени неузнаваемо, че въглеводородните горива ще останат в миналото, а заедно с тях и добивните и преработващи корпорации, поддържащи долара на САЩ, и че световната икономика, която е енергийна робска икономика, ще умре окончателно.

Заради това правителствата на САЩ, Израел и Англия правят всичко възможно да убият тази идея още в зародиш, преди тя да погребе опитите им за световно господство.

Сега обаче, според достоверни източници, базата на теорията на Кеше и машините MAGRAV за „плазма“ са напълно истински. Неговата машина „прави електричество направо от въздуха“. Онова, което може да се каже в момента е, че всичко това е истина, и че физиката, която учим в училище, не е. Няколко космически компании са включени в проекта не само в науката, но и по-далеч, в това число пътуване във времето, пътуване в далечния космос и т.н.

И така, неотдавна иранският ядрен физик и мирен активист Мехран Кеше официално съобщи, че именно неговата технология свали американския безпилотник RQ170 Sentinel над Иран и обезвреди американският AEGIS крайцер Donald Cook в Черно море.

САЩ и досега не са дали някакво достоверно обяснение за свалянето на RQ170. Известно е, че Кеше работи в Иран с голям бюджет над проекти, които нямат нищо общо с онова, което ядрените инспектори търсят в Иран. Кеше не прави бомби или ракети.

Известно е че и Китай проявява интерес към работата на Кеше и е готов да инвестира огромни средства, за да придвижи „медицинските и други технически експерименти на Кеше от тяхното виртуално към оперативно начало“.

Какво пише Ян Гриинхалгх: „Предполагаме, че технологията на Кеше е резултат на обратно-реверсно инженерство на извънземен продукт. Предполагаме, че иранците са го открили по време на археологически разкопки и то е старо хилядолетия. Споделянето на тази технология с Русия вероятно се дължи на факта, че иранците нямат ресурси да направят реверсно инженерство на онова, което откриват, а руснаците имат и експерти, и реверсно инженерство“.

Тази технология вероятно беше използвана за пълното обезоръжаване на носещия системата AEGIS американски Donald Cook в Черно море. Престън Джеймс добавя: Дали руснаците имат достъп до космически оръжия от реверсно инженерство на извънземните технология? Отговорът е, може би. Актуалното състояние на руските оръжия, базиращи на извънземна технология не е известно, но някои данни се получават чрез компютърни алгоритми. Една от последните версии е, че руската подводна ракетна система Sunburn е пример за състоянието на проект, който е част от суперсекретната руска програма за „космически войни“. Sunburn вече е на въоръжение. Някои военни експерти предполагат, че Sunburn базира върху технология, придобита от външна цивилизация, защото според последни сведения Sunburn може да се движи със скорост под водата от 10 000 – 12 000 км на час. Това е много повече от официално съобщените 2,1 маха на час.

Ако тези слухове са верни, това означава, че всички американски кораби се намират в обхвата на Sunburn и могат да бъдат унищожени за няколко минути, независимо в коя част на океана се укриват.

Но онова, което е уникално за програмата Кеше е нейната насоченост към абсолютна енергийна революция, която ще даде абсолютна свобода на хората и независимост на народите. Това е въпросът, когато се говори за откритието на Кеше, което разбуни правителството с официалната си „Покана за световен мир“ за открита презентация на „революционните методи, благодарение на които всички хора на планетата да получават на изключително ниска цена енергия“.

Ще припомним, че Фондация Кеше е независима, нестопанска и нерелигиозна организация, която развива нови научни знания и технологии и търси решения на основните глобални проблеми като глад, болести, недостиг на вода и електрозахранване, промените на климата чрез използването на специални плазмени реактори, които ще дадат на човечеството неограничена свобода и за пътуване в Космоса.

Инженерът по ядрени технологии Мехран Т. Кеше е известен в света на науката от много години. Името му се свързва със създадената от него революционна технология, базираща на магнетизма и гравитацията. Кеше е създал система за произвеждане на гравитация и енергия с помощта на водороден реактор, който е чист и безопасен.

Новата система включва проектиране, гориво, тестване и практически приложения. Още през 2002 г. ученият въведе технологията си в научния свят. От 2004 г. проектът на Кеше е разглеждан от учени и през 2005 г. е издаден доклад, според който произвеждането на енергия с новата технология е възможно.

На 21 септември 2012 г. Кеше разкри първата фаза на своята гравитационна система, както и своя плазмен реактор, за всички учени на света едновременно, и за свободно производство и използване.

Новата технология е основана на магнитните полета. Благодарение на нея придвижването по Земята ще става почти със скоростта на светлината. На практика всеки човек ще може да се придвижва за еднакво време до всяка точка на света. Фондация Кеше обяви готовност да се откаже от лиценза си върху уникалната технология и да я подари на света. По този начин всички държави, решили да я използват, ще могат да произвеждат абсолютно безплатно дубликати.

Засега друга официална информация в медийното пространство няма. Това поражда и други въпроси – дали някои правителства и световните енергийни гиганти и монополисти не налагат информационно ембарго, тъй като новото откритие ще срути основите на енергийната зависимост на държавите и на хората.

Основната идея на Кеше е държавите да разполагат безплатно с патента за разработка на технологията, така че населението да има достъп до енергия, вода, храна, както и нови транспортни средства и нови методи за лечение – всичко на минимална цена. Технологиите ще принадлежат на всички хора на Земята и приходите от тях ще отиват за онези народи, които ще ги използват.

Но дали идеята ще бъде приета от енергийните гиганти? Едва ли. По-скоро ще бъде обявена война на държавите, приели да използват новите революционни технологии на Кеше.

На 6 септември 2012 г. се състоя предварителна презентация. По-рано, на 21 април 2012 г. в Брюксел, Фондация Кеше покани на среща-презентация посланиците на всички държави в света. Присъстваше малка част от поканените. Някои от тях са игнорирали поканата на фондацията, а други са се отказали в последния момент.

Влязат ли в експлоатация тези технологии, светът ще бъде напълно различен. Няма да има богати и бедни държави, няма да има по-мощни и по-немощни, потискащи и потискани нации. Кеше гледа в различна перспектива развитието на човечеството – когато ресурсите ще са на разположение на всички хора, по едно и също време, в еднаква степен и на една и съща ниска цена.

Дали този нов свят ще сложи края на сегашния – светът на парите, егоизма и зависимостта?

Идеята за неограничената свободна енергия съпътства човечеството от векове. За последен път тя стана актуална с откритията на Никола Тесла, заради които той най-вероятно беше убит, а лицензите му откраднати и затворени в сейфовете. Дали Кеше ще го последва или ще стигне до милиардите хора?

FREE ENERGY

Автор:Красимир Иванджийски

10 коментара към “Технологията Кеше – голямата тайна или енергийна революция”

 1. Great article! That is the kind of info that are meant to be shared around the web.
  Disgrace on the search engines for no longer positioning this submit higher!
  Come on over and visit my web site . Thank you =)

  Харесвам

 2. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources
  back to your website? My blog site is in the exact same niche as
  yours and my users would really benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this ok with you. Cheers!

  Харесвам

 3. Ние сме част от Вселената,като божие творение и сме най-сложният нейн продукт.За една секунда в нас протичат 4 млд реакции.Почтените хора ще бъдат спасени.Този човек е един от инструментите за това.

  Харесвам

 4. Кеше го проучвах и аз и излезе менте според всичко което беше проверено публично. Тои опита да продава генератори които се оказаха с КПД под 1. Заканва се как ще разкрие всичко, как това и онова, и на финала уж безплатно, а всеки дето искаше да си купи генератор, хем плащаше дебело, хем получаваше система с КПД под 1 т.е. под 100%. Отделно писалия статията Иванджииски от вестник Строго секретно е известен льольо дето прави прогнози и пише помпозни статии без особенна стойност. Абе бръмчи на сензации. Та извънземните си имат технологии за свободна енергия базирани на какви ли не принципи, военните и те, но всичко е под ключ и няма шанс да излезе освен ако масово не се събудим и изискаме това да стане вместо баламосването с климатични измами и фейк зелени енергиини източници, въглеродни квоти и бля бля. Знам със 100% сигурност, че военните ни дето служат на сивите и рептилите протежават брутално напреднали технологии развити от реверсивно инженерство, контакти с извънзмени и вътреземни и ченелинги, а и базирани на по-добрата физика която крият от всички нас. Мамицата им продажна луциферианска. Дали за нас има полезни опции, ооо да, имаме, Джон Сърл, Дон Смит, Тесла усилващ траф, Капандзе и куп други са на наше разположение с цялата нужна документация. Само масовата публика да нададе вой пред окупаторите ни за освобождаването на тези технологии, да се направят закони и да се даде гласност, и ги пускаме.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.