Схеми на генератор за свободна енергия

Генератор на свободна енергия е устройство което произвежда енергия в изолирана среда. Този тип устройства не се нуждаят от външен източник на енергия за да работят. Сегашната образователна система продължава да ни залъгва с фалшивата реалност, за да поддържат настоящата ни система от вярвания. Въпреки това все повече хора започват да осъзнават и виждат, че не всичко на тази планета е така, както ни учат да вярваме. Докато основна част от учените твърдят, че изолирана система от този тип не може да съществува в природата, позовавайки се на хипотетична концепция, произлизаща от един единствен закон за термодинамиката, то друга част от същото това общество на учени успешно създава такива устройства.

Преди 130 години Никола Тесла патентова генератор за енергия. Става въпрос за резонансна машина, която се нуждае само от 1 KW захранване, за да даде 10 KW изходна енергия. Неговите документи сега се намират в Public Domain (общественото пространство).
За да постигнем същите резултати, организацията “Fix The World” (“Оправи света”) възпроизведе конструкцията на Тесла с малки модерни изменения. Нашият Генератор за Квантова Енергия QEG дава 10 KW изходна мощност с по-малко от 1 KW входно захранване.

Ние предоставяме тази технология на света, на свободно разположение. Предоставяме безплатно комплект от инструкции, упътване за употреба, чертежи и списък от части за всеки инженер, за да може да ги използва и да получи същите резултати.

Как работи генераторът QEG

За стартиране на двигателя с мощност 1 к.с. първо ни трябва източник на енергия, като напр. контакт или манивела. Този двигател върти ротора в сърцевината на генератора. Уникалната конфигурация на осцилационния контур в генератора изгражда резонанс. След като сърцевината достигне този резонанс, може да даде енергия 10 KW, която после може да премине през инвертор, за да задвижи двигателя, който от своя страна върти ротора. След това можем да отсъединим двигателя от първоначалния източник на енергия и генераторът се захранва сам.

Както обещахме, ето Open Source документите за Генератора QEG (Quantum Energy Generator – QEG).

Това беше направено възможно от хора за хората. Дава се безплатно на света.

Един коментар за “Схеми на генератор за свободна енергия”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.